Black Friday startuje!

Black Friday, radost na dosah.

Ulovte nový kousek do bytu nebo hotelu se slevami nadupanou akcí, Black Friday. Extra nabídky za skvělé ceny se slevou až 70 %. Na nic nečekejte, udělejte si radost právě teď. Nezapomeňte na své blízké, Vánoce klepou na dveře. S námi potěšíte babičku, maminku, ale i dědečka nebo tatínka.

Vše přehledně a na jednom místě. Ve speciální kategorii Black Friday naleznete všechny zvýhodněné produkty pěkně pohromadě. Sháníte pouze maličkost jako jsou chňapky, utěrky nebo ručníky? Padla vám do oka nová postel, nebo máte záda celá bolavá a potřebujete kvalitní matraci? U nás nešlápnete vedle. 

Black Friday až do konce listopadu…

Jedinečná nabídka nábytku za bezkonkurenční ceny. Ložnici, pracovnu i jídelnu vybavíte během okamžiku. Moderní čalouněné postele jsou hitem posledních několika let. Jídelní a konferenční stoly v industriálním stylu vám bude závidět každá vánoční návštěva.

Chcete potěšit ty nejbližší?! Mamince nebo babičce udělá radost hebké prostěradlo a nové hřejivé povlečení s vánočním motivem. Pro tatínka nebo dědečka vyberte ze široké nabídky dřevěných hodinek, které působí luxusním dojmem. Kámošku obdarujte hebkou osuškou s dřevěným kartáčkem na zuby, který je trendy, a navíc šetrný k přírodě i chrupu.

Na cestě k Vám…

Objednávky balíme o svátcích i víkendech. Vaše kousky budete mít doma co by dup. Expedujeme do 24 hodin. Navíc během akce Black Friday máte dopravu nad 1 500 Kč zdarma. Bez čekání a front na prodejnách, to je nákup na našem e-shopu. Splňte si všechna přání, která jste do teď odkládali.

Prošvihli jste Černý pátek…

Rozmýšleli jste moc dlouho, váhali jste a akce vám utekla těsně před nosem? Nebojte! Už teď pro Vás připravujeme novou akci s výhodnými cenami. Nechte se překvapit, brzy se dozvíte více. Sledujte nás na Facebooku nebo Instagramu.

×

Splátková kalkulačka ESSOX