Dárkový rozcestník - Vánoční dárky pro každého

Vánoční čas přináší nejen radost a pohodu, ale také výzvu vybrat ten správný dárek pro každého na našem seznamu. S rozmanitostí vkusů a zájmů se může zdát, že najít ideální dárek je obtížnější než kdy jindy. Proto vám přinášíme dárkový rozcestník, který vás provede světem vánočních dárků pro každého. Ať už chcete potěšit ty mladší, starší, maminky, tatínky nebo třeba malé děti. Náš průvodce vám poskytne inspiraci a nápady, jak udělat tento vánoční svátek nezapomenutelným pro všechny vaše blízké. Vstupte s námi do světa Vánoc plného radosti a dávkou inspirace pro dokonalý dárek pro každého na vašem seznamu.

Tipy na dárky pro maminky

Darujte milované mamince dárek, který zjemní a oživí její domov. Prozkoumejte  u nás na e-shopu široký výběr kvalitního bytového textilu a povlečení včetně moderního nábytku, který dodá jejímu prostoru nový vzhled. Nechte se inspirovat naším výběrem a přineste do jejího domova nový nádech elegance a teplo. Za nás bude rozhodně skvělá volba například povlečení, které se nemusí žehlit. Protože to, co opravdu dáte své mamince je čas, který budete moct strávit společně.

MAMINKA1 MAMINKA2 MAMINKA3 MAMINKA4

Tipy na dárky pro tatínka

Tak co, máte taky doma tatínky, kteří zbožňují vaření a grilování? Je prima, mít aktivního tatínka a proto věříme, že naše tipy na dárky budou přesně to pravé ořechové. Práce v kuchyni nebo na zahradě je pěkně náročná, proto přidáváme tip také na saunovou podložku, protože následný zasloužený relax je přesně to, co si váš tatínek, po náročné práci, zaslouží!

 TÁTA1 TÁTA2 TÁTA3 TÁTA4

 

Tipy na dárky pro babičku

Ach ty babičky, které všechno mají, nic nepotřebují a místo dárku pro ně, si něco máme koupit my. Všichni to známe. Věříme ale, že teplá deka nebo anatomický polštář, který pomáhá od bolesti zad, bude pro babičky skvělý dárek. Na e-shopu máme také velký výběr krepového povlečení jaké pamatujeme z letních prázdnin na babiččině chalupě.

BABIČKA1 BABIČKA2 BABIČKA3 BABIČKA4

Tipy na dárky pro dědečka

Každý pohádkový dědeček má své houpací křeslo a v něm knihu. Pokud ten váš není zrovna pohádkový, ale i tak je to ten nejlepší dědeček na celém světě, máme tu pro vás skvělé tipy. Pokud rád chodí na ryby, praktická skládací židle i s přihrádkou na pití zajisté zaboduje. Pokud preferuje čas u televize, deka s rukávy bude rovněž skvělou volbou.

DĚDA1 DĚDA2 DĚDA3 DĚDA4

Tipy na dárky pro děti

Náš letošní i loňský bestseller - plyšák s dekou, je skvělý dárek pro děti. Samotná dečka se ukrývá uvnitř plyšáka, což je za nás skvělá vychytávka! U nás vyberete dárek pro ty nejmenší, ale i pro ty větší. Domečkové postele jsou u nás za bezkonkurenční ceny a když do nich ještě povlečete přirkývky a polštáře do pohádkových povlečení, zaručujeme, že usínání bude odteď bleskovou rychlostí a vám zbyde více času pro jen vás!

DĚTSKÉ1 DĚTSKÉ2 DĚTSKÉ3 DĚTSKÉ4

Tipy na dárky pro kamarádku 

Jeden z nejlepších dárků, který si kamarádky mohou navzájem dát, je společně strávený čas. S rodinou a prací toho času již není tolik, jako třeba na škole, takže předvánoční srazy prostě musí být pravidelné a rozhodně doporučujeme je nerušit. Jedná se o příjemný čas, kdy můžete společně zavzpomínat na staré, dobré časy. Pokud se ale stýkáte pořád a pravidelně, dárek pro kamarádku se bude vymýšlet jedna báseň.

 KAMARÁDKA2 KAMARÁDKA3KAMARÁDKA1KAMARÁDKA4

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX