Jak vybavit terasu za pár korun

 

Stylová a funkční terasa i s omezeným rozpočtem. Zní vám to jako sen? Pořiďte si nové vybavení na terasu za pár korun. Venkovní prostor se stane útočištěm pro vás i rodinu během slunečných dní. Ukážeme vám osvědčené tipy, bez kterých se v létě neobejdete, a za které neutratíte majlant. Levné vybavení na zahradu máte na dosah.

TERASA1

Lehátka a sítě k vodě za fantastické ceny

Dokonalý pomocník k bazénu, rybníku, nebo jen tak do zahrady. Zahradní lehátka a houpací sítě využije celá rodina. Ať už milujete horké slunce nebo stinnou část zahrady, zahradní skládací lehátko snadno přenesete podle potřeby. Klasická venkovní lehátka pořídíte už od 399 Kč. Veselé barevné kombinace dodají zahradě šmrnc a podtrhnout letní náladu.

Houpací látkové sítě Hamak v duhových barvách jsou ideální do stinné a klidné části zahrady. Vytvořte si vlastní oázu odpočinku. Oblíbené jsou sítě pro 1 nebo 2 osoby, které vás potěší kvalitou i cenou. Počáteční cena sítí Hamak se pohybuje již od 299 Kč. Jedinečný společník pro relaxací.

TERASA2_Kreslicí plátno 1

Houpací síť HAMAK pro 1 osobu v duhovém provedení | Výprodejpovlečení.cz

Cenově dostupné stínící plachty

V horkém dni je stín žádanou komoditou. Stínící plachty vám umožní vychutnat si letní dny plnými doušky na terase nebo u bazénu. Stínící plachty v různých velikostech skvěle odolávají slunečním paprskům i vodě. Ochrání vás tedy i během malé letní přeháňky. Praktický, ale i designový pomocník na každou zahradu. 

Stínící plachty jsou alternativou klasických slunečníků. Nejčastěji se setkáte s tvarem obdélníku či čtverce. Oceníte jejich cenovou dostupnost. Stínící markýzu o velikosti 3 x 3 m seženete již od 749 Kč. Lze ji namontovat vertikálně, horizontálně, ale také pod úhlem. Instalace pomocí kovových kroužků je opravdu snadná, navíc plachtu můžete libovolně natáčet podle svítícího slunce. 

Závěsná křesla do 2 000 Kč

Nejoblíbenějším prvkem terasy jsou závěsná křesla. Nejenže jsou stylová, ale navíc velice pohodlná. Objevte jedinečné kousky za pár kaček. Závěsné křeslo Brasila pořídíte už od necelých 800 Kč. Využít ho můžete i během chladných měsíců v obýváku či zimní zahradě. Výhodou závěsných křesel je multifunkční využití v interiéru i exteriéru. Objevte kvalitní křesla pod 2 000 Kč, která si zaslouží vaši pozornost.

TERASA3_Kreslicí plátno 1

Závěsné křeslo KOLUMBIA za 990 Kč | Výprodejpovlečení.cz

Při výběru myslete nejen na cenu a design, ale také praktickou stránku křesla. Nosnost, tvar, nebo také způsob zavěšení či použité materiály, které by měly být kvalitní. Pro dospělou osobu jsou vhodná ta s nosností kolem 100 kg. 

Levný zahradní nábytek

Nový zahradní nábytek nemusí stát desetitisíce. Pohodlné sezení vám zaručí oblíbené ratanové jídelní sestavy doplněné o měkké podušky. Jejich výhodou je snadná péče a nízká cena. Myslete na to, že správnou a důkladnou péčí prodloužíte životnost nábytku.

Pořiďte si nadčasové kousky, které vám vydrží nejedno léto. Trendem letošního roku jsou barvy moře a citrusů. V těchto barvách působí terasa přirozeně a elegantně.

TERASA4_Kreslicí plátno 1

Hnědý zahradní ratanový set TRIVALIS | Výprodejpovlečení.cz

Balkonové sety do 4 000 Kč

Pohodlné posezení je základem úspěchu i na prostorově úsporných terasách či balkonech. Na velký zahradní set vám už nezbývá volné místo? Pořiďte si balkonový set za výhodnou cenu. Sety na balkon se skládají ve většině případů ze 2 židlí či křesel a 1 stolku. Vedle nešlápnete s kovem, dřevem, ani ratanem. Každý však vyžaduje určitou dávku péče.

TERASA5_Kreslicí plátno 1

Hnědý skládací set HOUTEN z akáciového dřeva | Výprodejpovlečení.cz

Trendem jsou skládací bistro sety z masivního akáciového dřeva s měkkou poduškou. Ač je dřevo akácie pevné a odolné, potřebujete stejně jako každý jiný materiál pravidelnou údržbu. Skládací židle i stolek snadno uschováte před nepříznivým počasím nebo zazimujete. Ideální na malé terasy městských bytů a loftů.

Doplňky za pár stovek

Propracované detaily a menší doplňky přetvoří obyčejnou terasu na vysněnou odpočinkovou zónu. Není nic jednoduššího, než prostor zútulnit pomocí měkkých dek a dekoračních polštářků ve výrazných tónech. Barvy léta a zralého ovoce se stanou ozdobou zahradních setů. Okolo terasy zavěste drobná světýlka a lucerny, které vám budou dělat společnost během dlouhých nocí. Vedle nešlápnete ani s houpačkou pro ty nejmenší, kteří vás obdarují úsměvem a radostí.

×

Splátková kalkulačka ESSOX