Plně vybavený dětský pokoj do 10 tisíc?

 

S plným vybavením dětského pokoje do 10 tisíc vám rádi pomůžeme! V našem sortimentu najdete cenově dostupné a kvalitní možnosti. V tomto podrobném článku vám nejen poskytneme užitečné tipy na neutrální vybavení pro dětský pokoj, které se hodí jak pro malé holčičky, tak pro kluky. Na konci článku pro vás máme speciální slevový kód!

pokojdo10k3

výpočet

POSTEL 

Naše postel Emily v šedém provedení s laťkovým roštem a 10cm matrací je již za 4 549 Kč. Ano, je tomu opravdu tak! Jedná se o postel z masivu nejčastěji z dubového, bukového nebo borovicového dřeva. 

NOČNÍ STOLEK

K naší Emily máme i padnoucí noční stolek, který skvěle poslouží na odložení knížky a na uložení lampičky. Stolek je vyroben z borovicového dřeva. Noční stolek je 2x natřen šedou ekologicky nezávadnou barvou a s šuplíkem se jedná o velmi praktický kousek, který každé dítě ocení.

LAMPIČKA

Když už máme noční stolek, nesmí k němu chybět také stylová lampička, která se bude hodit pro všechny čtenáře nebo strašpytlíky, kteří se bojí usínat u tmy. My vám vybrali bílo-dřevěnou s motivem džungle, která se bude svým dekorem hodit do celého pokojíku.

lampa

PSACÍ STŮL

Již nějakou dobu je prokázané, že mít své speciální místo na učení a psaní pomáhá stimulovat mozek a podporuje koncentraci. Proto doporučujeme, aby měl každý student své vlastní místo u psacího stolu

ŽIDLE

Stejně jak psací stůl je důležitá i kvalitní židle. My doporučujeme židli na kolečkách, která usnadní pohyb kolem psacího stolu. V naší nabídce je velký výběr, my pro vás vybrali s tlapkami na opěrce. Velkou výhodou také je, že výšku sezení si každé dítě nastaví podle sebe.

ZÁVĚSY

Děti to asi moc neocení, ale co opravdu přidá pokojíku útulný dojem, jsou závěsy, ty naše vychází na 300 Kč a jsou opět v šedé barvě! Ale když se rozhodnete pokojík stylizovat do určité barvy, doporučujeme vybrat barvu závěsů v jiné barvě, krásně to oživí celý pokojík.

závěsy

DEKORACE a BOXY

Boxíky na hračky a drobnosti musí být. Jsou skvělým způsobem, jak udržovat pořádek, což každý rodič, a vlastně i dítě, ocení. Boxíky a koše jsou ideální pro odkládání hraček, oblečení a vlastně čehokoliv, co budete chtít.

Věšák

PRAKTICKÝ STOJAN

Bambusový stojan, který má na boku věšák je skvělý pomocník pro každého, který by jinak své kousky oblečení odhodil třeba na židli, zem nebo postel. Jedná se o praktický doplněk pro každého, který pomůže udžet pořádek v pokojíku. Navíc je v moderním bambusovém provedení.

DĚTSKÝ POKOJ DO 10 TIS2 

Vybavení pokojíku:

2627282930XYYX33

×

Splátková kalkulačka ESSOX