Proč anatomický polštář? Zbavte se bolesti zad a krční páteře!

Co všechno umí anatomický polštář aneb zbavte se bolesti v oblasti krční páteře

Budíte se s nepříjemnou bolestí v oblasti krční páteře? Na vině může být nesprávný polštář. Kvalitní polštář je oporou hlavy, takže by měl odolat tlaku až do váhy pěti kilogramů. Kromě toho by vás měl přinutit spát ve správné poloze. Jaký polštář zvolit?

Dejte přednost anatomickému polštáři

Anatomické polštáře s paměťovou pěnou jsou tou nejlepší volbou pro pohodlný a kvalitní spánek. Dokonale se přizpůsobí vašemu tělu a poskytnou tu nejlepší oporu hlavě a krční páteři. Díky použitým materiálům se anatomické polštáře vytvarují podle tvaru krku a hlavy, takže poskytují uvolnění šíjovým a ramenním svalům. Celkově tak přispívají ke zdravějšímu spánku. Při spaní na anatomickém polštáři se budete probouzet odpočatí a plní energie.

9555-1_anatomicky-polstar-s-bambusovym-potahem-pametova-penaAnatomický polštár s bambusovým potahem

Polštář se tvaruje podle krční páteře a hlavy

Anatomický polštář je komfortní výrobek, který se dá použít pro jakoukoliv polohu při zachování své funkce – tvaruje se podle krční páteře a hlavy. Vyhovuje i těm, kteří během spánku střídají polohu z břicha na záda, na bok a tak dál. Tvrdost anatomického polštáře se mění (měkne) v závislosti na přejímaném teple z lidské pokožky. Tím je zajištěné rovnoměrné rozložení tlaku v kontaktu s tělem.

bolest%20kr%C4%8Dn%C3%AD%20p%C3%A1te%C5%99e

Efekt pomalého vracení snižuje napětí krčního svalstva

Typickou vlastností anatomického polštáře je, že díky efektu pomalého vracení snižuje napětí krčního svalstva a může zmírnit zdravotní potíže, jako jsou bolesti hlavy a ztuhlost šíje. Za zmínku stojí také povlak anatomického polštáře. Na trhu jsou k dostání povlaky z příměsí polyesteru s viskózou, z modalu, prodyšné 3D síťoviny nebo mohou být napuštěné esenciálními vonnými oleji. V našem e-shopu máme například anatomický polštář s bambusovým potahem, který má antibakteriální vlastnosti, je hypoalergenní, odolný vůči plísním a roztočům.

Náš tip: Pořídili jste si kvalitní anatomický polštář, přesto vás trápí bolesti zad? Anatomický polštář řeší pouze oblast hlavy, krku a ramen. Bolest zad může způsobovat nevhodná nebo proleželá matrace, případně i špatný rošt. Vyberte si u nás novou matraci.

Autor: Linda Tomsa Kalašová

×

Splátková kalkulačka ESSOX