5 tipů, jak velmi levně zútulnit interiér

 

Přicházející podzimní počasí láká k zútulnění domova. Tentokrát vám přinášíme snadné, ale především levné tipy na vyšperkování interiéru. Doplňky, které zahřejí a naladí vás na romantickou notu v chmurném dni. Letos frčí minimalismus a hřejivost za pár kaček. Prohlédněte si 5 tipů do nepohody. 

ÚVODKA

1.      Koberce podpoří romantickou náladu

Ohromující interiéry doplňují huňaté koberce a koberečky. Umí naladit útulnou atmosféru v celém prostoru. Koberce různých barev a tvarů využijete v ložnici i obývacím pokoji. Huňaté kulaté koberce s dlouhým vlasem seženete už od 440 Kč.

Výhodou kulatých koberců je jejich jemnost. Skvěle zdůrazní různá zákoutí. Ideální do koupelny nebo jako součást čtecího koutku s kulatým stolkem. Naopak obdélníkový tvar koberce laďte do místnosti s nábytkem s ostrými hranami. 

ZÚTULNĚNÍ

Koberečky mají i spoustu funkčních a praktických vlastností. Nejenže prostor zútulní, ale opticky ho rozčlení. Také ho mírně odhluční a udrží vaše nohy pěkně v teple. 

2.      Nezapomeňte na barevné deky

Letošními bestsellery jsou rozhodně hřejivé beránkové deky za bezkonkurenční cenu od 499 Kč. Bez té se letos opravdu neobejdete. Fleecové luxusní deky s beránkem vás pohladí na těle i duši. Z jedné strany deky je na dotek příjemný fleece, ze strany druhé bílý beránek. Luxusní deky s beránkem se stanou skvělým dárkem pro nejbližší. 

Dalším hitem, který by neměl utéct vaší pozornosti jsou svítící deky. Úžasně hřejivé deky ve tmě svítí, navíc je seženete už za 429 Kč. Sáhněte po vánočním motivu a připravte se na nadcházející období klidu. Svítící deky udělají radost také dětem. 

ZÚTULNĚNÍ2

Vedle nešlápnete ani s osvědčenou klasikou, mikroplyšovými dekami v různých barevných kombinacích. Oblíbené jsou levné deky Violet, které koupíte od 329 Kč. 

3.      Okno doplňte o závěsy

Stylové závěsy umí navodit relaxační atmosféru a zútulnit celý pokoj. Zvolit můžete zatemňovací nebo poloprůsvitné závěsy. Trendem jsou bezesporu závěsy na okno s decentním potiskem, které rázem vykouzlí z vašeho domova hřejivé útočiště. 

Závěsy plní mimo jiné funkci praktickou. Zastaví proudící chlad z netěsnících oken a vylepší akustiku. U nás seženete jednobarevné i s potiskem za jedinečné ceny začínající na 349 Kč. Závěsy na okno nejsou přežitkem, ba naopak oživí místnost a nestojí majlant. 

 

4.      Zachumlejte se do příjemného povlečení

Levně, funkčně a stylově. Nové povlečení dokáže proměnit celou ložnici k nepoznání. Správně zvolené barvy místnost zútulní a prohřejí. Kvalitní povlečení je vhodným dárkem pro každou ženu. Víte, že barvy ovlivňují pocitovou teplotu v místnosti? Během léta vybírejte spíše chladivé tóny, zatímco v zimě ty hřejivé. 

I malá změna může mít velký účinek. Bavlněné povlečení koupíte na Výprodejpovlečení.cz už za 199 Kč a věřte, že udělá hodně paráda. Populární jsou nežehlivé varianty povlečení

5.      Hravé povlečení pro děti

Dětským pokojíčkům vládnou motivy pohádkových hrdinů a veselé barvy. Hravé dětské povlečení promění celý pokojíček k nepoznání. Udělejte vaši ratolesti radost a kupte jí nové ložní prádlo se zvířátky, auty nebo puntíky. Vybírejte kvalitní materiály jako je bavlna nebo krep. 

ZÚTULNĚNÍ3

Výrazné barvy rozzáří dětské pokojíčky, ale také tváře těch nejmenších. Vyhrajte si s barevnými kombinacemi v pokojích holek a kluků. Za dekorace nemusíte utrácet majlant, k dokonalosti vám pomohou i levné maličkosti jako dětské povlečení od 199 Kč.

×

Splátková kalkulačka ESSOX