Podzimní novinky u nás na e-shopu

 

Chladné podzimní počasí přímo vybízí užít si lenošení v teple svého domova. Podívejte se na letošní podzimní trendy na našem e-shopu. Věřte, že v chlupatých dekách vám zima nebude. Koncem léta navíc nastává ideální čas na renovaci nebo osvěžení bydlení. Sáhněte po nové sedačce nebo jídelním setu za skvělé ceny. Pojďte vybírat s námi.

ÚVODKA2

Skandinávský nábytek už od pár stovek

Pořiďte si nábytek do jídelny díky kterému se budete s radostí scházet u společné večeře. Skandinávské jídelní židle a stoly vynikají svými jednoduchými liniemi a jemnými barvami. Potěší vás hlavně cena, která u židlí startuje už na 590 Kč! 

Špetku nevšednosti dodáte interiéru s rohovou sedací soupravou MICA v koňakově hnědém odstínu. Industriální prvky sedačky se hodí do každého moderního obývacího pokoje.

NOVINKY1

Manšestr se vrací zpět na scénu. Tentokrát v podobě potahových textilií. Sedací soupravy a taburety SMART patří mezi hit letošního roku. Neváhejte a objevte kouzlo tkaniny s 3D efektem na vlastní kůži. Oblíbené jsou sedačky Smart do tvaru U, ale také L nebo klasické pohovky.

Beránkové deky

Ani letošní zimy se bát nemusíte. Naše beránkové deky vás zahřejí na těle i duši. Luxusní vysoce hřejivé deky z mikroplyše si zamilujete na první pohlazení. Na jedné straně naleznete krátké chloupky mikroplyše, které zajistí dokonalé teplo a jsou šetrné k pokožce celého těla. Na straně druhé je jemný a měkký beránek ve sněhově bílé barvě.

Vyberte si ze široké nabídky barev takovou, které se hodí k vašemu interiéru. Beránkové deky se navíc stanou jedinečným dárkem pro nejbližší. Potěšte babičku, maminku i dědečka kvalitní a úžasně nadýchanou dekou s beránkem.

NOVINKY2

Novinky do koupelny

Zařídit koupelnu bývá někdy oříšek. Možná si myslíte, že vybavit malou koupelnu a dosáhnout jedinečného designu je nemožné, pletete se. Vsaďte na osvědčené triky s barvami a materiály. Potřebuje vaše koupelna změnu za pár kaček? Sáhněte po novém závěsu do sprchy a vyměňte starou předložku za novou. Všechny nezbytnosti přehledně uložte do keramických organizérů, které můžou být i skvělým vánočním dárkem, pro všechny pořádkomilce.

Povlečení s vánočním vzorem

Připravte postel na zimu. Sáhněte po hřejivém vánočním povlečení včas. Vsaďte na klasickou bavlnu, která skvěle zahřeje. Větší zimomřivci musí vyzkoušet mikroplyšové povlečení, které vás nadchne vysokou hebkostí a hřejivostí. Díky jemným a hustým chloupkům na povrchu je velice příjemné na dotek.

Na své si přijde každý, naskladnili jsme také spoustu vzorů povlečení v levné variantě už od 279 Kč. Celá postel vás tak vyjde na něco přes pětistovku!

NOVINKY3

×

Splátková kalkulačka ESSOX