Na pláž, či do kempu? Tyhle kousky si nezapomeňte sbalit na dovolenou!

 

Chystáte se na výlet k moři nebo na přehradu? Objevte několik nezbytných doplňků, které byste měli zahrnout do svého zavazadla, pokud si plánujete užít dovolenou na maximum! Rozšiřujeme kategorii plážových a zahradních doplňků a tyhle kousky se podle nás obzvlášť vyvedly. 

zahrada3

 

Termobatoh či chladící taška

Chladící taška či termobatoh jsou parťáci, kteří by neměli na vaší dovolené chybět. Bez ohledu na to, zda jste na pikniku na pláži, na túře v horách nebo v kempu, chladící taška vám pomůže udržet vaše nápoje a jídlo svěží a osvěžující. Jsou vybavené izolační fólií a fungují na principu pasivního chlazení. A hlavně, vypadají skvěle

 

Nafukovací lehátka, kruhy i držák na drink

Plavky a sluneční brýle jsou samozřejmě nezbytnou součástí, ale proč si nepřibalit ještě něco navíc? Kruhy, nafukovací lehátko nebo dokonce vodní nafukovací držák na nápoj přinesou do vašich vodních aktivit další rozměr zábavy a radosti!  Nafukovací pomůcky jsou skvělým způsobem, jak si užít zábavu ve vodě. Stačí je jednoduše nafouknout a užít si chvíle plné veselí a relaxace na hladině. 

Skládací lehátka SAND

Skládací lehátka jsou snadno přenosná a zároveň poskytují pohodlné a stabilní místo pro odpočinek. Lehátka SAND jsou klasika, kterou možná dávno máte doma z dob minulých. 6 malých kovových tyček, jedna nepropustná plachta a praktická taška. Celé balení váží jen 1,7 kg a vzít si ho s sebou můžete opravdu kamkoli – klidně i do příručního zavazadla v letadle. 

zahrada1

 

Pestrobarevné plážové osušky i pohodlné plážové podložky

Plážové osušky a podložky jsou dalšími nepostradatelnými doplňky pro vaši dovolenou. Osušky jsou nejen pro praktické použití po koupání, ale také mohou sloužit jako pohodlné lehátko na pláži. Pokud vyrážíte na kamínkovou pláž, přibalte pro jistotu i skládací pevnou podložku, třeba naši podložku na piknik Checked, která je vyrobena ze skvělého speciálního materiálu typu oxford. Přidejte tyto položky do svého seznamu, abyste si mohli vychutnat plážové dny naplno! 

Šťastnou cestu! 




×

Splátková kalkulačka ESSOX