Jak vytvořit Vánoce v ložnici

Vánoce v ložnici

Vánoce se kvapem blíží. Převlékněte ložnici do svátečního kabátku, probuďte ducha Vánoc. Letošním trendem jsou odstíny tmavě modré, zelené a starorůžové. S klasikou v podobě zlaté, červená a stříbrné rozhodně nešlápnete vedle ani tento rok. Poradíme Vám jak na to.

Úklid v ložnici i posteli

Čerstvě vyprané ložní prádlo neodmyslitelně patří k předvánočnímu úklidu. Zachumlat se do voňavých přikrývek, položit se do nadýchaných polštářů a užít si sváteční pohodu miluje snad každý. Vánoční povlečení vnese do ložnice harmonii. Přehozy ve vánočně laděných barvách jsou praktickou dekorací. Nezapomínejte, že ložnice je místo odpočinku a spánku. Vyzdobte ji jednoduše v jemných tónech.

Barvy umí kouzlit

Letošní rok patří modré, zelené a starorůžové. Tyto barvy jsou hitem i o Vánocích. Výborně je sladíte se světlými odstíny. V naší speciální nabídce povlečení naleznete skvělé kousky v tmavě modré i zelené vánoční povlečení. Doporučujeme kombinovat s jednobarevným prostěradlem v béžové, krémové či šedé.

Zůstanete u osvědčené klasiky? I pro vás máme připraveno mnoho produktů. Teplo vykouzlí povlečení v červené nebo hnědé barvě. Naopak zimní atmosféru probudíte s povlečením v modré nebo sněhově bílé. Nezůstávejte pouze u bílé, vyšperkujte ložnici k dokonalosti. Barev se bát nemusíte.

Vzory navodí atmosféru

Ještě doma nemáte povlečení s vánoční tématikou? Hravé motivy se stromečky, soby nebo jeleny přispějí k pohodové atmosféře během svátků. Jednoduché vzory hvězd na různě barevných podkladech budou skvělým společníkem do chladných nocí. Jemné pastelové i odvážnější barvy, vánoční nebo zvířecí motivy zahalí ložnici do svátečního hávu.

Materiál pohladí duši

Nezapomínejte na kvalitu materiálu. Do nevlídných a sněhem zapadlých dnů doporučujeme materiál, který zahřeje tělo i ducha. Vybírejte důkladně.

Hřejivé a sametově hebké, jedině mikroplyšové povlečení. Zahřeje vás i v těch největších mrazech. S flanelem během chladných měsíců neuděláte krok vedle. Jeho vysokou hřejivost, jemnost a hebkost si okamžitě oblíbíte. Klasické, přírodní bavlněné povlečení patří mezi stálice. Těší se vysoké popularitě díky prodyšnosti, vysoké savosti a cenové dostupnosti. Přírodní vlákno je šetrné k pokožce celého těla. Krep, v létě chladivý a v zimě hřejivý. Objevte kouzlo krepového povlečení i během chladných nocí. Měkkost a typické zvrásněním vás překvapí.

Vpusťte do své ložnice půvab zimy a svátků s ní spojených. Moderní nebo klasické povlečení se zimním motivem promění celý interiér. Najděte svůj kousek i Vy, třeba hned. Povlečením s vánočním motivem potěšíte i své blízké.

×

Splátková kalkulačka ESSOX