Náš věrnostní program nepatří do škatulky jednorázových slev

Když jsme pro naše zákazníky začali dávat dohromady věrností program, od začátku jsme věděli, že nechceme zůstávat pouze v úzké škatulce jednorázových slev. Ke každému, kdo u nás nakupuje, se chceme přiblížit. Chceme s vámi komunikovat a kromě slev vám nabídnout co nejvíce personalizovaný obsah, což v našem pojetí nepředstavuje jen obchodní nabídky.

Proč se u nás registrovat?

Dostanete nabídku na míru

Není tajemstvím, že stejně jako ostatní e-shopy, máme o svých registrovaných zákaznících přehled. Víme o vás, na co nejčastěji klikáte, co vás nejvíc zajímá. Díky tomu jsme schopní nabízet vám co nejvíc personalizovaný obsah. V našem případě to však neznamená pouze nabídku produktů. Součástí našeho věrnostního programu je i nabídka užitečných informací. Například vám pošleme newsletter poskládaný tak, jak ho nikdo jiný nemá a navíc se zajímavým článkem či jiným unikátním obsahem.

Slevy vidíte okamžitě

Náš věrnostní program je rozdělený do čtyř sekcí. Podle toho, jaké podmínky splňujete, můžete mít na celý svůj nákup slevu 3, 5, 8, nebo 10 %. Budete-li na našich stránkách přihlášeni, uvidíte u každého produktu cenu se slevou. Nemusíte nic složitě přepočítávat.

Speciální akce a možnost předobjednávek

Pro registrované zákazníky máme připravené speciální akce. O speciálních i standardních slevách se dozvíte prostřednictvím newsletteru, nebo akci uvidíte přímo na našich internetových stránkách. Nezapomeňte se proto při každé návštěvě našeho e-shopu přihlásit. Kromě toho vám nabídneme možnost předobjednávek exkluzivních vzorů. Vždy budete první, kdo se o našich novinkách a akčních nabídkách dozví.

Rychlejší vyřízení objednávky

Po registraci si do systému můžete uložit svou doručovací adresu, což zjednoduší a urychlí vyřízení vašich objednávek. V případě potřeby můžete své osobní údaje kdykoliv změnit.

Dokonalý přehled o vašich objednávkách

Výhodou registrace je také to, že budete mít přehled o všech svých současných i minulých objednávkách. V systému budete mít uložené také veškeré faktury z nákupů uskutečněných v našem e-shopu a aby toho nebylo málo, u svých aktuální objednávek najdete číslo pro sledování zásilky.

Jak se stát registrovaným zákazníkem se spoustou výhod?

Stačí vyplnit jednoduchý registrační formulář. Registrovat se můžete i přes sociální síť Facebook. Nezapomeňte při registraci zaškrtnout odběr newsletterů. Pokud by se vám u nás nelíbilo, můžete se z věrnostního programu i z odběru newsletterů kdykoliv odhlásit.

 

Pozn.: Všeobecná pravidla a informace o zásadách ochrany osobních údajů, vašich právech a podmínkách pro jejich uplatnění, zpracování osobních údajů a souhlasu se zasíláním elektronické korespondence, naleznete zde.

×

Splátková kalkulačka ESSOX