Valentýn se blíží! Máme pro vás tipy na originální dárky

I když někteří dělají ramena a tvrdí, že svátek zamilovaných neslaví. Podle průzkumů zájem o oslavu Valentýna v Česku stoupá. Nejčastěji lidé hledají inspiraci na internetu, proto jsme pro vás připravili několik tipů na dárky, které využijete nejen na Valentýna.

Zachumlejte se do srdíčkového povlečení

V posteli člověk tráví většinu svého života. Na svátek zamilovaných se počet strávené doby může klidně i znásobit, zvlášť když svou drahou polovičku překvapíte valentýnským povlečením. V naší nabídce máme bavlněné povlečení LOVESTAR v červené barvě s motivem bílých srdíček, které zaručeně umocní romantické chvíle. Hravé a romantické je i bavlněné povlečení LOVESTONE v odstínu béžové s motivem rozmanitých srdíček. Věřte, že vám přinese ty nejkrásnější sny.

foto_blog_3

V jednoduchosti je krása

Pokud máte doma praktickou ženu, můžete ji do valentýnského balíčku přibalit Jersey prostěradlo v červené barvě (k dispozici v různých rozměrech), nebo zvolit něžnější variantu – froté prostěradlo v růžovém odstínu. Nicméně i když je vaše drahá polovička prakticky založená, přidejte k tomuto dárku ještě nějakou drobnost. Standardem by měla být za všech okolností květina.

foto_blog_1

Netradiční dárek na Valentýna pro muže

Ačkoliv muži Valentýn neprožívají jako ženy, drobný dárek vašeho partnera jistě potěší. Tipů na dárky k Valentýnu pro muže je plný internet. Oblibě se těší zážitkové dárky, adrenalinové dárky, parfémy a sportovcům kupují drahé polovičky třeba protein. Co si ale trošku s vašim mužem zašprýmovat? Ukryjte dárkovou poukázku, parfém nebo třeba láhev něčeho dobrého do osušky. Doporučujeme červenou osušku nebo červený ručník, který se ke svátku zamilovaných perfektně hodí. Věřte, že dárek ukrytý v osušce bude pro partnera opravdovým překvapením a vám jako bonus zůstane hebká osuška do koupelny. I když – možná se o ni váš partner nebude chtít dělit. Osušky a ručníky z našeho e-shopu si totiž zamilujete, ať jste žena, nebo muž.

Krásného Valentýna!

foto_blog_2

×

Splátková kalkulačka ESSOX