3 nápady, jak převléknou byt na Valentýna

Den svatého Valentýna se kvapem blíží. Užijte si letošní den zamilovaných v pohodlí svého domova. Vyhrajte si s doplňky a vyšperkujte ložnici i koupelnu do romantických barev a vzorů. Poradíme vám 3 triky, jak na tematickou výzdobu.

POVLEČENÍ S NÁDECHEM ROMANTIKY

Nalaďte se na Valentýna už dnes. Intimní atmosféru vykouzlíte hravě, během chvíle a za pár korun. Povlečení se vzorem srdíček v červené nebo růžové barvě podpoří vášeň i pohodový spánek.

Satén, bavlna nebo krep jsou skvělou volbou pro každou ložnici. Saténové povlečení si zamilujete pro jeho dokonalou hladkost a hebkost. Bavlna vás okouzlí svojí měkkostí a vzdušností, typicky zvrásněný krep snadnou údržbou.

RADOVÁNKY V NOVÉ POSTELI

Potěšte sebe i drahou polovičku, užívejte si pohodlný spánek každý den. Nová postel je dokonalým společným dárkem. Trendem letošního roku zůstávají čalouněné postele, na předních příčkách se stále drží i klasické postele z masivu.

Hitem jsou čalouněné postele v šedé, tmavě modré nebo růžové barvě. Nezapomeňte na noční stolky, které snadno sladíte i s masivními postelemi.

SMYSLNÁ KOUPELNA NEJEN NA VALENTÝNA

Navlékněte luxusní kabátek i koupelně. Kvalitní bavlněné ručníky a osušky v romantických barvách podtrhnou celkovou atmosféru. Osušky ozdobené elegantní bordurou jsou šetrné k pokožce celého těla, navíc jsou nadýchané a vysoce savé.

I doma se můžete cítit jako v luxusním hotelu. Froté župan potěší jeho i ji. Na dotek měkká a jemná textilie vás zahřeje a potěší. Poslouží i jako originální dárek.

 

Všechny nápady využijete během celého roku nejen na Valentýna. Moderní vzory a romantické motivy vykouzlí útulnou atmosféru a navodí pocit domova.

×

Splátková kalkulačka ESSOX