Vánoční atmosféru vytvoříte správně zvoleným povlečením a jednoduchými doplňky

První adventní svíčka zahořela a nastává ten pravý čas svátečně stylizovat interiér domu či bytu. Kouzelnou atmosféru Vánoc můžete vyčarovat nejen tradičními vánočními dekoracemi, ale i stylovým povlečením a dalšími bytovými doplňky. Řadu z nich můžete dokonce zabalit jako dárek pod vánoční stromeček, kterým uděláte radost především praktické ženě.

Vánočně vyladěnou ložnici obstará povlečení

Jedním z nejjednodušších a zároveň nejefektivnějších způsobů, jak si každou sezónu tematicky vyladit ložnici, je vsadit na bytové textilie. Krásné povlečení se stylovými zimními motivy dodá ložnici tu pravou atmosféru Vánoc.

Flanelové povlečení vánoční jeleni modré

Flanelové povlečení inspirované rustikálním stylem vynikne nejen na chalupě, ale i v moderní ložnici. Sada obsahuje povlak na polštář 70 x 90 cm a povlak na přikrývku 140 x 200 cm.

Povlečení mikroplyš vánoční sobi šedé

Zimomřivci ocení vánoční povlečení z mikroplyše, které je navíc 100% antibakteriální a vhodné i pro alergiky. Sada obsahuje povlak na polštář 70 x 90 cm a povlak na přikrývku 140 x 200 cm.

Flanelové povlečení vánoční sobi modré

Další kouzelný zimní motiv nabízí flanelové povlečení v modro-bílém provedení. Souprava má rozměry 70 x 90 cm (povlak na polštář) a 140 x 200 cm (povlak na přikrývku).

Povlečení mikroplyš Star tmavě modré

Na zářivou zimní noční oblohu nemusíte koukat pouze za oknem. Mikroplyšové  povlečení s motivem hvězdiček má rozměry 70 x 90 cm (polštář) a 140 x 200 cm (přikrývka).

Náš tip: Pohrajte si s detaily. Vylaďte povlečení s prostěradlem. V našem e-shopu najdete širokou paletu barev i různé druhy materiálů – jersey, bavlněné, froté, mikroplyš.

Do obýváku si pořiďte hebkou deku, do které se zachumláte

Během zimních měsíců vládnou pohovkám a křeslům v obývacích pokojích přikrývky z hřejivých materiálů, které jsou velmi hebké, takže při dotyku navozují pocit klidu a pohody.

Deka mikroflanel 150x200cm Tyrkysová a Deka mikroflanel 150x200cm Červená

Pokud se během chladných zimních večerů rádi zabalíme do deky s knížkou v ruce a teplým čajem vedle sebe, doporučujeme lehkou, nadýchanou a úžasně hřejivou deku z mikroflanelu.

Fleecová deka Béžová 150x200cm a Fleecová deka Fialová 150x200cm

Minimalistickému interiéru sluší jednoduchost, kterou nabízí měkoučká deka z fleece (čtěte flís). Fleecové deky nabízíme v různých barevných variantách.  Rozměr: 150 x 200 cm.

Zaměřte se na barvy. Klasikou je červená, trendy je modrá

Vánoční výzdobu můžete spojit s klasickými barvami, jako je červená, zelená, zlatá či stříbrná. Pokud se chcete řídit vánočními trendy, letos vede bílá, modrá, fialová a přírodní barvy.

Bambusový ručník Roma a Koupelnová předložka Mozaik tyrkysová

K tradičním svátečním barvám se letos připojila i modrá. Nebojte se zkombinovat více odstínů modré barvy najednou a klidně připojte i textilie v přírodních odstínech. Koupelnová předložka v tyrkysové barvě má rozměr 50 x 80 cm. Bambusový ručník v béžové barvě působí luxusně.

Osuška Comfort Bílá a Osuška Comfort Fialová

Osuška ve fialovém provedení působí svátečně. Zkombinujte ji s čistě bílou. Rozměr: 70 x 140 cm.

Autor: Linda Tomsa Kalašová

×

Splátková kalkulačka ESSOX