Čím se v noci přikrýt během zimních měsíců

 

Zima klepe na dveře a vaše postel ještě není připravena na zimu? Obklopte se hřejivými materiály. Poznejte mikroplyš či flanel zblízka. Velkou roli během chmurných měsíců hraje také správný výběr přikrývky. Váháte, jestli vybrat celoroční nebo tu zimní? Poradíme vám, jaká bude ta nejlepší. U nás také ušetříte. Akční sety přikrývky s polštářem stojí pár kaček a udělají hodně parády.

ÚVODKA

Povlečení

Při výběru nového povlečení myslete nejen na použitý materiál, ale také barvu. Víte, že barevné odstíny dokáží ovlivnit náladu, ale i pocitové teplo? Letos v zimě sáhněte po hřejivých pastelových tónech, odstínech hnědé či šedé. Vedle nešlápnete ani s tmavě modrou, která navozuje pocit relaxace.

Mikroplyšové povlečení

Jemnost, hebkost a měkkost. Slova, které dokonale symbolizují povlečení z mikroplyše. Tento materiál je oblíbený především v zimních měsících. Vyroben je z kvalitního umělého vlákna, které vás překvapí lehkostí a nadýchaností. Povrch mikroplyše tvoří krátký jemný vlas.

Zachumlejte se během zimy do mikroplyšového povlečení třeba s vánočním motivem. Věřte, že zima vás nezaskočí. Navíc oceníte snadnou péče, mikroplyš se nežehlí a po vyprání rychle usychá.

DEKA1

Flanelové povlečení

Povlečení z flanelu vám dopřeje klidný spánek v dokonalém teple. Hřejivý a měkký flanel patří mezi nejoblíbenější materiály využívané v zimě. Flanelové povlečení se vyrábí z hustě tkané bavlny o vysoké gramáži, která je upravena tzv. počesáním. Jedná se o proces, kterým vznikne na povrchu látka nízký a hebký vlas.

S flanelem neuděláte krok vedle. Prodyšná textilie je nenáročná na údržbu, výborně udržuje teplo a saje tekutiny. Doporučujeme prát při maximální teplotě 40 °C.

DEKA2

Přikrývky a deky

Plnohodnotný spánek je klíčem ke zdraví. Ideální teplota pro spánek je 17 až 20 °C. Teplotní komfort zajišťuje mimo jiné kvalitní přikrývka. Ta musí být lehká, prodyšná, ale zároveň dostatečně hřejivá. V ideálních podmínkách by se měla přizpůsobit teplotě těla a okolí. Oblíbené jsou celoroční přikrývky. Klasické deky oceníte během lenošení v obývacím pokoji.

Celoroční přikrývky

Přikrývky s výplní z dutého vlákna jsou vhodné pro celoroční užití. Duté vlákno tvoří drobná syntetická vlákna s dutým vnitřkem. Díky tomu je velice nadýchané. Někdy se označuje jako náhrada peří. Vyznačuje se lehkostí, skvělými izolačními vlastnostmi a nemačká se.

Celoroční přikrývky oceníte při nedostatku úložného prostoru pro skladování dvojích přikrývek. Gramáž celoročních přikrývek se pohybuje v rozmezí 250 g/m2 – 400 g/m2. Tento typ přikrývek se přizpůsobí vašemu tělu a reguluje teplotu během celého roku.

DEKY3

Akční sety

Na výprodejpovlečení.cz nakoupíte i kvalitní akční sety. Set tvoří polštář a přikrývka. Jedná se především o celoroční přikrývky a polštáře ve stejném provedení. Potěšíme i ty z vás, kteří jsou zvyklí na polštáře dva. Součástí vybraných setů je přikrývka, polštář a malý doplňkový polštářek.

Akční sety jsou cenově výhodné a dostupné. Ideální ke každodennímu použití doma, ale také v hotelech či ubytovnách. 

Hřejivé deky

Zima během lenošení vás nepřekvapí. Vyberte si novou hebkou deku, která vás zahřeje na těle i duši. Novinkou pro letošní zimu jsou fleecové deky s beránkem. Vánoční atmosféru navodí mikroplyšové deky s vánočním motivem. Udělejte radost dětem se svítící dekou. Milovníky minimalismu potěší deky jednobarevné.

Darujte nejbližším jedinečný dárek. Hřejivé deky jsou skvělým dárkem pro babičku, maminku i kamarádku. Jednobarevné využijí na pikniku, během výletu nebo pro domácího mazlíčka.

DEKY4

×

Splátková kalkulačka ESSOX