Podzimní novinky v našem e-shopu

Jedním z nejlepších způsobů, jak si každou sezónu tematicky vyladit ložnici, je vsadit na bytové textilie. Vyčarujte si tím nejstylovějším povlečením kouzelnou podzimní atmosféru.

Nevšední krása podzimu – povlečení v přírodní barvě

Podzimu vévodí přírodní odstíny, proto v nabídce našeho e-shopu nemůže chybět povlečení v hnědé barvě. Hnědá je symbolem uzemnění, stability a bezpečí, díky čemuž se vám bude v bavlněném povlečení Orion v hnědé barvě příjemně usínat. A aby to vaší posteli slušelo, nezapomeňte k povlečení doladit prostěradlo ve správném tónu. Na výběr je široká škála barev i materiálů, například světle hnědé froté prostěradlo, jersey prostěradla nebo béžové prostěradlo z mikroplyše.

Orion%20hn%C4%9Bd%C3%A9

Bavlněné povlečení Orion v hnědé barvě je zárukou luxusního zážitku ze spánku

Nebojte se experimentovat. Povlečte své peřiny do žluté

Žluté bavlněné povlečení v kombinaci s černou působí poněkud extravagantně, ale věřte, že jakmile svou postel zahalíte do žlutého ložního prádla, zamilujete si ho. Žlutá nabízí teplou náruč, dokáže zvednout pocitovou teplotu v místnosti až o 2 °C, což je v těchto chladných dnech dobrá zpráva. Pokud byste potřebovali svou ložnici nažhavit ještě o něco víc, doporučujeme červené bavlněné povlečení. Rudá barva je znakem života, elánu, síly a lásky. Umí v lidech probudit touhu.

zluto-%C4%8Dern%C3%A9%20bavln%C4%9Bn%C3%A9%20povle%C4%8Den%C3%AD

Žluté povlečení nabízí teplou náruč

%C4%8Derveno-%C4%8Dern%C3%A9%20bavln%C4%9Bn%C3%A9%20povle%C4%8Den%C3%AD

Červené povlečení je plné energie

Povlečení ve znamení fialové barvy

Fialová barva v interiéru je dlouhodobě oblíbená, proto není divu, že se objevuje i na lůžkovinách. Fialová barva je symbolem spirituality, duchovna a srdečnosti. V našem e-shopu patří fialové ložní prádlo dokonce k těm nejprodávanějším. Mezi zákazníky vede luxusní fialové povlečení s jemným motivem květin, ke kterému si můžete objednat prostěradlo v různých odstínech fialové. Pokud chcete svou ložnici zjemnit, doporučujeme kombinaci s čistě bílým jersey prostěradlem.

bavlnene-povleceni-sede-cerne-fialove-pruhy-prouzky-bordura-kvetiny-kvety-luxusni-elegantni

Bavlněné fialové povlečení Luxury patří k našim nejprodávanějším kouskům

Skandinávské povlečení s károvaným vzorem je nadčasová klasika

Jak můžete vidět, k tomu, abyste svou ložnici jednoduchým a efektivním způsobem vyladili do podzimní atmosféry, stačí pouze převléct ložní prádlo. Povlečení s klasickým károvaným vzorem je tím jasným důkazem. Vyberte si v našem e-shopu z několika variant skandinávského povlečení, se kterým uděláte parádu nejen na podzim, ale i v zimě – zejména v době vánočních svátků.

bergen%20bavln%C4%9Bn%C3%A9%20povle%C4%8Den%C3%AD

Bavlněné povlečení Bergen ve skandinávském stylu

bavlněné povlečení Magnus

Bavlněné povlečení Magnus ve skandinávském stylu

bavlněné povlečení henrik

Bavlněné povlečení Henrik ve skandinávském stylu

Autor: Linda Tomsa Kalašová

×

Splátková kalkulačka ESSOX