Mezinárodní den žen klepe na dveře: 3 tipy na dárky, které potěší

Mezinárodní den žen klepe na dveře: 3 tipy na dárky, které potěší

Obdarovat ženu není vždy snadné. Lámete si hlavu, a přesto vás nic nenapadá? Tenhle pocit zná snad každý. Nepropásněte možnost vykouzlit úsměv na tváři každé ženy. Pondělí 8.3. se kvapem blíží, připravili jsme pro vás několik tipů.

Mezinárodní den žen - tipy na dárky

Estetické: Jaro v každém interiéru

Ať už máte doma hospodyňku nebo fintilku, každou ženu potěší dárek do domácnosti. Obdarujte vaše nejbližší maličkostmi s jarními květinami, které promění každý interiér k nepoznání.

Skvělým tipem do ložnice je povlečení s motivem velkých květů nebo drobných květin. Vybírejte teplé barvy, které interiér prohřejí a navodí příjemnou atmosféru. Barevné povlečení snadno zkombinujete s jednobarevným prostěradlem nebo přehozem.

Bavlněné povlčení Danar

Pro milovnice vaření vyberte kuchyňské chňapky nebo utěrky ve veselých barvách. V kuchyni poslouží jako elegantní doplněk, který je navíc funkční.

Praktické: Klidné usínání a sladké sny

Chcete vaší ženě dopřát pohodu a klidný spánek? S novou postelí nešlápnete vedle. Hitem posledních let jsou čalouněné postele v pastelových barvách, doplněné o celočalouněné noční stolky. Ale nebojte. Ani postele z masivu nevyšly z módy. Stále velice oblíbené masivní postele poskytují vysoký komfort během celé noci.

Čalouněná postel Texas

Stará postel stále slouží a nechcete se s ní rozloučit? Pak postačí nová kvalitní matrace. Při výběru dbejte na její dostatečnou výšku a tuhost. Jakou tuhost vybrat se dozvíte na našem blogu – Jakou zvolit správnou tuhost matrace.

Žhavým trendem jsou postele v šedých, tmavě zelených nebo růžových tónech. Barvy působí útulně a ložnici dodají nový šmrnc.

Na vlastní pěst: Dárkový poukaz

Netušíte, co by právě oslavenkyni ve vašem okolí potěšilo a bojíte se, že vyberte nevhodný dárek? Máme pro vás ještě jedno řešení. Dárkový poukaz. Kupte poukázku v hodnotě od 500 Kč do 5.000 Kč a nechte vaši obdarovanou vybrat si podle svého gusta a vkusu.

Dárek na poslední chvíli. Dárkový poukaz můžete zakoupit v elektronické nebo tištěné podobě. V té elektronické ho obdržíte už do 10 minut od objednání.

 Tipy na dárky mezinárodní den žen

Nechte se inspirovat a udělejte radost všem ženám i dívkám ve vašem okolí. I maličkost potěší. Navíc garantujeme výměnu zboží až do 50 dnů. U nás obavy nejsou na místě. Buďte na Mezinárodní den žen připraveni a vyberte originální dárek.

×

Splátková kalkulačka ESSOX