Trendy hřejivé povlečení a deky, které využijete nejen v zimních měsících

Venku se začíná ochlazovat, tak je na čase vytáhnout nejen teplejší oblečení, ale i hřejivé ložní prádlo. Zachumlat se můžete do hřejivého flanelového povlečení či jemného mikroplyše. Pohodu u televizních pohádek vám zajistí horký čaj nebo svařák a beránková deka.

Flanelové povlečení má vysokou hřejivost

Povlečení z flanelu je skvělou volbou pro zimomřivce, protože má skutečně velmi vysokou hřejivost. Základ flanelového povlečení tvoří hustě tkaná látka ze stoprocentní bavlny. Tato látka má vyšší gramáž a navíc je speciálně upravena tzv. počesáním. Flanelové povlečení je hebké na dotek a oceníte i jeho snadnou údržbu. Povlečení z flanelu nemusíte žehlit.

Heboučké povlečení z mikroplyše si zamilujete

Jako v pohádce se vám bude usínat v povlečení z mikroplyše, které vás nejen zahřeje, ale je i neobyčejně hebké – jako kožíšky plyšových hraček. Spát v něm je prostě lahoda! Mikroplyšové povlečení se vyrábí z umělých vláken a je vhodné pro alergiky. Po vyprání velmi rychle schne a málo se mačká, díky čemuž ho nemusíte žehlit. Značka ideál!

Bez hřejivého prostěradla to nepůjde

Aby byl váš hřejivý ložní set kompletní, budete potřebovat vhodné prostěradlo. V zimních měsících je vhodnou volbou froté prostěradlo nebo můžete svou matraci obléct do prostěradla z mikroplyše, které se díky své hřejivosti hodí na zimní období nejvíce. V našem e-shopu jsou k dostání různé druhy prostěradel v mnoha barvách, ve standardních i atypických rozměrech.

Deky a přehozy pro maximální pohodlí

V chladnějších měsících se člověk rád zabalí do deky s knížkou a horkým nápojem po ruce. K hřejivému lenošení jsou skvělou volbou deky z mikrovlákna, případně i fleecové deky. V zimě vás zahřejí, v létě je můžete využít venku na piknik. Jejich snadná údržba je samozřejmostí. Jako praktický a trendy doplněk do domácnosti doporučujeme také bambusové přehozy.

×

Splátková kalkulačka ESSOX