Recepty, Strana 7

Výpis článků

Nejlepší recept na vajíčkovou pomazánku

Ingredience 6 vařených vajec 2 lžíce majonézy 1 lžička dijonské hořčice 1 stroužek česneku (pro lepší chuť, volitelný) Sůl a pepř podle chuti Nasekaná petrželka nebo pažitka na ozdobu (volitelné)   Tato vajíčková pomazánka je skvělá na ranní tousty, sendviče nebo jako součást piknikového oběda. Ať už máte plno vařených vajec po velikonocích nebo jste prostě toužili po něčem chutném a jednoduchém, tato pomazánka je výtečnou volbou.   Postup 1. Příprava vařených va...

Tradiční recept na velikonočního beránka

Ingredience 200 g másla (tuk) 6 vajec (žloutky a bílky odděleně) 200 g cukru 200 ml mléka (vlažné) 300 g hladké mouky 1 balíček prášku do pečiva šťáva z 1 citronu Postup 1. Příprava formy: Formu na pečení beránka důkladně vymažte máslem a vysypte moukou, aby se zabránilo přilepení těsta. 2. Příprava těsta: Bílky vyšlehejte do tuhého sněhu a nechte stranou. V míse utřete máslo (tuk), žloutky a cukr do pěny. Postupně vmíchejte vlažné mléko. Smíchejte hladkou mouku s p...

Ovládací prvky výpisu

98 položek celkem